ATB-openingstocht 2010

Tags: 

De reden hiervoor is dat we graag eens en ander gebied wilden aandoen dan rondom Groenlo en dan kom je toch al gauw in Duitsland terecht, tevens is het een zeer afwisselend gebied met voor elk wat wils.

Hoe komen we daar?

  • De afstand tot de Italiaanse meren is ongeveer 20 km, misschien zijn er mensen die de afstand van huis uit willen fietsen, deze mensen kunnen zich op eigen tempo naar het vertrekpunt verplaatsen mits ze maar ruim voor 10.00 uur op plaats van bestemming zijn, ze hoeven zich ook niet bij goossens te melden.
  • Voor de mensen die niet op de fiets naar de vertrekplaats gaan moeten zich om 09.00 uur melden bij goossens, de fietsen gaan in 1 of 2 busjes en de mensen in enkele auto’s. Dat deze mensen zich eerst bij goossens moeten melden is om de mensen gelijkmatig over de auto’s te verdelen. Ga dus niet op eigen gelegenheid van huis uit met de auto naar het vertrekpunt maar ga eerst langs goossens.

Het parcours
De te fietsen afstand is ongeveer 65 km, dit lijkt veel maar de eerste 10 km is veel verharde ondergrond ( harde zand en gravelpaden  en asfalt ) de rest is veel bospad met een afwisselend ondergrond en hoogte verschil. Het parcours is voor iedereen goed te doen, het is het tempo wat het zwaar maakt.

De tussenstop
Op ± 35 km is er pauze, hier wordt drinken en soep geserveerd.

De terugkomst.
Bij terugkomst bij de Italiaanse meren is er gelegenheid om de fiets schoon te spuiten en te douchen, ook kan hier wat gedronken en gegeten worden, de eerste 2 drankjes en broodjes zijn op kosten van de club, de rest op eigen kosten.

Clubkleding
Clubkleding verplicht uitgezonderd de nieuwe leden die nog geen nieuwe kleding hebben kunnen aanschaffen.