Benoeming Tristan Hoffman Buiten Gewoon Lid

Tags: 

In de ledenvergadering van 5 november 2007 is er een voorstel gekomen vanuit de leden om Tristan te benoemen tot buitengewoon lid van de RTCG. Dit voorstel is dan ook unaniem aangenomen en vandaar dat we hem hadden uitgenodigd op de ledenvergadering.

Hij is 14 jaar als profwielrenner actief geweest en heeft daarbij grote successen geboekt met maar liefst 21 overwinningen vooral in de voorjaarsklassiekers en in 1992 het Nederlands kampioensschap op de weg.

 
Foto: Marcel Houwer | Tristan Hoffman neemt afscheid als prof-wielrenner

Op 16 oktober 2005 was het dan ook een onvergetelijke dag voor hem maar ook voor vele Grollenaren en andere fietsliefhebbers welke in Grolle genoten hebben van een uniek wieller evenement met vele topwielrenners die door zijn toedoen in Grolle een afscheidswedstrijd hebben gereden. Dat dit toen een groot bedrag heeft opgeleverd voor diverse goede doelen is natuurlijk mooi meegenomen.

Ondanks het feit dat hij in deze wielersport een grote naam hebt opgebouwd is hij toch een echte grolse jongen gebleven zonder enige kapsones en wanneer het mogelijk is laat hij zich zien bij onze trainingsavonden om lekker mee te fietsen bij de club en als het mogelijk is aanwezig bent bij de plaatselijke wielerronde georganiseerd door de RTCG en de Stofwolk dit alles waarderen wij dan ook bijzonder.

Ook heeft hij zich belangeloos ingezet voor de jeugd zoals met de opening van het Nationaal schoolontbijt op 30 oktober 2007. Daar vertelde hij de kinderen dat een goed ontbijt de basis is om goed te kunnen presteren in de sport, en dat hij daardoor ook een groot wielrenner is geworden.

We willen Tristan dan ook bij deze benoemen tot Buitengewoon Lid van onze club wat verder tot geen enkele verplichtingen noodzaakt maar hopen dat we in de toekomst gebruik kunnen en mogen maken van zijn ervaringen en expertise in de wielersport en hopen hem nog regelmatig te zien op onze trainingsavonden en fiets tochten.

We hebben hem een shirt van de RTCG aangeboden om deze te dragen tijdens de trainingen of tochten van onze club,maar als buitengewoon lid is dat natuurlijk niet verplicht.