25 maart ATB Sluitingstocht: Hold your horses!

Beste RTCG-ers,

graag vragen wij nog heel even om jullie geduld, voordat jullie de carbon rossen weer op het wegdek loslaten. We weten dat iedereen in de startblokken staat om er een klap op te geven, dat de Sagans en Kittels van onze tourclub weer hun specialiteit willen tonen. Maar voor het zover is, sluiten we het natte en koude MTB-seizoen eerst af. En dit keer niet met een openingstocht… maar een heuse ATB-afsluitingstocht.

We hebben dagen lang zitten puzzelen om weer een mooie veldrit uit te kunnen zetten die jullie over alle mooie paden die de omgeving te bieden heeft voert. De 50 km bekkenwal hebben we helaas niet gehaald, maar wel een tochtje van +/- 55 km die voor eenieder leuk en aantrekkelijk is (zelfs voor triatleten!!). Laat je verrassen door te rijden over niet-eerder-ontdekte paden en singels die zelfs voor Strava nog een geheim zijn! Dit alles na wekenlang overleg met meerdere grondeigenaren en boswachters...

We hopen jullie te zien aan het vertrek op zondag 25 maart om 10.00 uur bij onze trouwe sponsor Goossens aan de Ruurloseweg (bij voorkeur iets eerder dan 10.00 uur i.v.m. het verdelen van de groep bij de hoge opkomst).
Ga je mee? Meld je dan nog wel even aan bij secretaris Frank Harbers, secretaris@rtcg.nl.

Tot dan!

Bobby & Arnold