Dauwtrappen met hemelvaart

Enkele leden van de RTCG zetten al jaren prachtige fietsroutes uit, die Hemelvaartsdag – maar ook later nog – kunnen worden verreden. Je kunt ze met de gewone fiets, elektrische fiets, mountainbike of racefiets rijden. Alleen, maar natuurlijk ook samen met familie of vrienden. De routes zijn verkrijgbaar bij Goossens Tweewielers aan de Ruurloseweg in Groenlo.

Er zijn twee routes uitgezet; één van 30 en één van bijna 50 kilometer. Ze voeren beide langs de nieuwe N18 en laten je op een prachtige manier kennis maken met deze nieuwe weg en het ingrijpend gewijzigde landschap. De 30 kilometer lange route voert langs het Muldershuis. Een heerlijk plekje voor een kop koffie of een hapje eten. De 50 kilometer lange route passeert een horecagelegenheid in Rietmolen. Er is onderweg geen controlepost, je bepaalt helemaal zelf wanneer je de tocht(en) maakt en hoe lang je er over doet. 

Te koop bij Goossens
De fietstochten zijn niet uitgepijld, maar staan netjes op papier. Zo kun je ze ten allen tijde (nog een keer) fietsen. De routes zijn verkrijgbaar bij Goossens Tweewielers aan de Ruurloseweg 22 in Groenlo. Eén route kost 3 euro. Koop je beide routes, dan betaal je slechts 5 euro. De opbrengst van de verkochte routes gaat naar een goed doel.