Gangmakers gezocht voor Dwars Deur Grolle op zondag 19 augustus

 

Op zondag 19 augustus wordt de 10e editie van Dwars deur Grolle georganiseerd. Samen met de Ronde van de Achterhoek kijken we uit naar een schitterend wielerevent midden in het hartje van Grolle. Om deze dag tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar JOUW HULP.
 
Een wielerevent als Dwars deur Grolle kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers. Voordat de renners – waaronder ook verschillende leden van de RTCG – de klinkers uit de Grolse straten kunnen rijden, zullen we onze handen uit mouwen moeten steken om:
 

de posten van hoekwachten en oversteekplekken te bemannen
ruim 200 drang(k)hekken te plaatsen,
meters afzetlint te spannen,
opbouw start-finishboog,
aankleding start-finishstraat,
ophangen sponsordoeken,
uitrollen 1.300 meter geluidskabel, 
verzorging van alle vrijwilligers en de KNWU. 
 
Verzorging gangmakers
Als gangmaker van de koers word je tijdens Dwars deur Grolle goed verzorgd. Gedurende de hele dag word je voorzien van koffie/thee, lunch en frisdrank. Na afloop van de koers ontvangen we je graag op de ‘after-koers-borrel’ bij BS22 voor een welverdiend biertje en wat te happen. Naderhand kan er natuurlijk worden afgedanst op de Grolse Karmisse.
 
Drie etappes
Dit jaar werken we in drie etappes. Je kan je opgeven voor alle 3 etappes, voor 2 etappes of voor 1 etappe. Voor ieder wat wils!
 
Etappe Tijd Activiteit
Etappe 1 van 8:30 tot 12:00 uur Opbouw parcours
Etappe 2 van 12:00 tot 15:30 uur Hoekwacht & Bemanning oversteekplekken
Etappe 3 van 15:15 tot 18:30 uur Hoekwacht & Bemanning oversteekplekken + afbouw parcours

LET OP: in de week voorafgaand aan de koers ontvang je een email waarin de indeling staat, welke werkzaamheden er verzet moeten worden en wie de patron van jouw peloton is.

 
Aanmelden
Werp jij je ook op als gangmaker? Mooi! Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@dwarsdeurgrolle.nl en vermeld daarin voor welke etappes je kiest.
Wij hopen van je inzet gebruik te mogen maken, want zonder gangmakers geen koers!
 
Merci Beaucoup,
namens de organisatie van Dwars deur Grolle