Ook komende herfst/winter ATB-training bij De Stofwolk

Net als vorig jaar organiseert De Stofwolk speciaal voor onder andere de RTCG ook komende herfst en winter op haar verlichte ATB-parkoers in Eibergen weer wekelijks een training op woensdagavond. Start 3 oktober, telkens van 19.30 uur tot circa 20.45 uur. Meer weten? Op woensdag 26 september is er een informatieavond.

De wintertrainingen zoals De Stofwolk die organiseert, zijn afgestemd op mountainbikers en veldrijders van elk niveau. Leden van de RTCG zijn van harte welkom! De trainingen worden gegeven door ervaren trainers op het compleet verlichte bikepark van de vereniging aan de Rietmolenseweg in Eibergen. Vorig jaar namen verschillende leden van onze vereniging al deel aan de wintertraining. Stuk voor stuk waren ze erg enthousiast. Het is dé manier om in de wintermaanden je conditie op peil te houden en je ATB-vaardigheden te verbeteren. Vanuit Groenlo fietsen we samen naar de baan in Eibergen.

Informatie-avond
Heb je vorig jaar niet deelgenomen, maar overweeg je om komende herfst/winter wel aan te haken? Bezoek dan de informatieavond die De Stofwolk organiseert op woensdag 26 september aanstaande. Om 19.30 uur kun je kennis maken met het bikepark en de trainers en krijg je uitleg over de trainingsmogelijkheden. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.