Opgave voor wintertraining bij RTC De Stofwolk

Als lid van de RTCG kun je ook dit jaar weer deelnemen aan de MTB-Wintertraining zoals De Stofwolk die vanaf woensdag 10 oktober wekelijk organiseert. Plaats van handeling is het MTB-parkoers op Sportpark De Bijenkamp aan de Rietmolenseweg 5g in Eibergen. De trainingsavonden gaan door tot eind februari.

Gezien het succes van vorig jaar, wordt een grote deelname verwacht. Doel van de MTB-trainingen, die worden gegeven door trainers van De Stofwolk, is tweeledig. Allereerst technische vaardigheden verbeteren, zodat de kans op valpartijen en ongevallen tijdens (toer)ritten minimaal is. Doel is daarnaast de conditie op peil houden. De trainingsavond start om 19.30 uur stipt en eindigt om circa 21.00 uur.  Na de laatste trainingsavond op woensdag 27 februari 2019 organiseert De Stofwolk een MTB-tocht speciaal voor de deelnemers aan de trainingsavonden.

Kosten
Deelname aan de MTB-wintertraining kost € 47,50. Dit bedrag betaal je via de eenmalige incasso die je hieronder kunt downloaden en uitprinten. Vul het incassoformulier in en neem het mee naar de eerste trainingsavond. Naast de incasso kun je hieronder ook de gebruikersverklaring downloaden. Deze ook graag printen, invullen en meenemen naar de eerste trainingsavond.

Communicatie
Wanneer een training onverhooopt niet doorgaat, wordt dit door de trainers via de facebookpagina van De Stofwolk gecommuniceerd.

Wil je meer weten over de wintertrainingen? Stuur dan een mail met je vraag naar info@stofwolk.nl.