Zondag 24 maart MTB-sluitingstocht; meld je NU aan

 

De zomertijd komt eraan, evenals heerlijk voorjaarsweer. Dus is het tijd om de wegfiets weer van stal te halen. Maar niet voordat we als RTCG het MTB-seizoen netjes hebben uitgezwaaid met de SLUITINGSTOCHT op zondag 24 maart aanstaande.

De organisatie is deze keer in handen van Erwin Everink en Wilfried Grotenhuis. Ze hebben wekenlang gestudeerd op een prachtig maar vooral verrassend 50 km lang rondje door gebieden waar menigeen zich nog nooit heeft vertoond. Dat wil je natuurlijk meemaken!

We rijden in verschillende groepen in een tempo dat door iedereen is te behappen. Halverwege is een koffiestop (uiteraard met appelgebak én slagroom) en na afloop brengen we de inwendige mens bij Sportcafé Den Elshof weer op sterkte met een kop soep, broodjes en een drankje. De kosten van hiervoor genoemde consumpties zijn uiteraard voor rekening van de club. 

Het vertrek is om 9.30 uur bij onze sponsor Goossens aan de Ruurloseweg (een half uur eerder dan normaal), zodat je ’s middags ook wat eerder thuis bent. Omdat veel zielen meer vreugd geeft, rekenen we erop dat je meegaat. In verband met de catering vragen we wel even om je aan te melden door uiterlijk donderdag 21 maart een mailtje te sturen naar secretaris Frank (secretaris@rtcg.nl).

Tot op de sluitingstocht op zondag 24 maart aanstaande!