40 jaar RTCG en dat gaan we vieren!

Op vrijdag 30 augustus van dit jaar bestaat de RTCG 40! jaar. En dat gaan we vieren. Met een feestavond op zaterdag 31 augustus (zet deze alvast in je agenda), een jubileummagazine en extra lange toertochten voor álle leden! Zondag 19 mei is de eerste activiteit: een clubtocht over 150 kilometer. Ga ook mee!

De feestavond op zaterdag 31 augustus wordt gehouden bij De Pauw aan de Lepelstraat in Groenlo. Het bestuur nodigt alle huidige leden én hun partner van harte uit om die avond het glas te heffen op het 40-jarig jubileum van onze club. We halen herinneringen op aan de afgelopen decennia, presenteren het nieuwe tenue en hebben nog tal van verrassingen in petto. Er is muziek, dans en natuurlijk heel veel gezelligheid! Vanwege de kosten hoef je niet thuis te blijven: deze bedragen slechts 12,50 euro per persoon voor een geheel verzorgde avond. Je kunt de portemonnee dus thuis laten. Blok zaterdagavond 31 augustus alvast af in je agenda. Je ontvangt voorafgaand aan de feestavond nog een officiële uitnodiging.

Samen met jullie als leden willen we een magazine over 40 jaar RTCG uitbrengen. Hiervoor hebben we jullie hulp hard nodig. Heb jij mooie verhalen, grappige anekdotes, foto's, video's of nog filmpjes? We ontvangen ze graag! Stuur ze op naar voorzitter@rtcg.nl of doe het in de bus bij het adres Ruurloseweg 45 in Groenlo (zet wel even je naam erop). We zijn heel benieuwd naar jouw herinnering aan 40 jaar RTCG!

Een langere afstand fietsen: veel leden roepen regelmatig dat ze dit wel een keer willen doen. Nou, dan moet het er in dit jubileumjaar zeker van komen! We gaan dit voorjaar en deze zomer drie lange tochten maken op zaterdag en zondag, waarbij we een maximumsnelheid van 30 km/uur aanhouden. Het worden vanzelfsprekend samen-uit-samen-thuis-ritten. De tochten zetten we hieronder op een rij. We proberen voor deze tochten ook een volgauto te organiseren. Wil je meerijden? Stuur dan even een mailtje met daarin de dag(en) dat je mee wilt rijden naar secretaris@rtcg.nl.

  • zondag 19 mei: 150 km
  • zaterdag 15 juni: 175 km
  • zondag 14 juli: 200 km

Heb jij nog een idee voor een leuke/verrassende activiteit in het kader van 40 jaar RTCG? Geef dit dan door aan secretaris@rtcg.nl of meld je bij een van de bestuursleden.