Gangmakers gezocht voor Dwars Deur Grolle

Op zondag 18 augustus wordt de 11e editie van Dwars deur Grolle georganiseerd. Samen met de Ronde van de Achterhoek kijken we uit naar een schitterend wielerevent midden in het hartje van Grolle. Om deze dag tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar JOUW HULP.

Een wielerevent als Dwars deur Grolle kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers. Voordat de renners – waaronder ook verschillende leden van de RTCG – de klinkers uit de Grolse straten kunnen rijden, zullen we onze handen uit mouwen moeten steken om:

  • de posten van hoekwachten en oversteekplekken te bemannen,
  • ruim 200 dranghekken te plaatsen,
  • meters afzetlint te spannen,
  • opbouw start-finishboog,
  • aankleding start-finishstraat,
  • ophangen sponsordoeken,
  • uitrollen 1.300 meter geluidskabel,
  • verzorging van alle vrijwilligers en de KNWU.

Verzorging gangmakers
Als gangmaker van de koers word je tijdens Dwars deur Grolle goed verzorgd. Gedurende de hele dag word je voorzien van koffie/thee, lunch en frisdrank. Na afloop van de koers ontvangen we je graag op de ‘after-koers-borrel’ bij “Het Hart van Grolle” voor een welverdiend biertje en wat te happen. Naderhand kan er natuurlijk worden afgedanst op de Grolse Karmisse.

Twee etappes
Dit jaar werken we in twee etappes. Je kunt je opgeven voor alle 2 etappes of voor 1 etappe. Voor ieder wat wils!

Etappe

Tijd

Activiteit

Etappe 1

van 9:30 tot 14:30 uur

Opbouw parcours + hoekwacht & bemanning oversteekplekken

Etappe 2

van 14:30 tot 18:30 uur

Hoekwacht & Bemanning oversteekplekken  + afbouw parcours

Wil je als deelnemer van de recreantenrace ook graag een steentje bijdragen, dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen te helpen met de afbouw van het parcours.

LET OP: in de week voorafgaand aan de koers ontvang je een email waarin de indeling staat, welke werkzaamheden er verzet moeten worden en wie de patron van jouw peloton is.

Aanmelden
Werp jij je ook op als gangmaker? Mooi! Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@dwarsdeurgrolle.nl en vermeld daarin voor welke etappes je kiest.

Wij hopen van je inzet gebruik te mogen maken, want zonder gangmakers geen koers!

Merci Beaucoup,
namens de organisatie van Dwars deur Grolle