Zondag 22 september; sluitingstocht

Aanstaande donderdagavond rijden we voor de laatste keer deze zomer een avondrit. Op zondag 22 september aanstaande sluiten we het wegseizoen officieel af met een sluitingsrit. Jij rijdt toch ook gezellig mee!

Het is een mooie fietszomer geweest. We hebben flink wat leden tijdens de avond-, ochtend- en middagritten mogen begroeten. Top!
Zoals de laatste jaren gebruikelijk, sluiten we het wegseizoen af met een sluitingstocht. We pakken dan als club nog één keer de racer om gezellig - in een tempo dat iedereen kan bijsloffen - een mooie rit te maken. Deze keer hebben Jos Hieltjes en Ronald te Woerd een prachtig rondje van zo'n 60 kilometer uitgezet. We starten om 9.30 uur bij Goossens aan de Ruurloseweg. Ongeveer halverwege is er koffie met gebak op kosten van de club. We sluiten de tocht traditiegetrouw af bij Sportcafé Den Elshof, waar Annelies een heerlijke kop soep met broodjes klaar heeft staan. Die kosten - evenals die van een lekker koud biertje of glaasje fris - zijn ook voor de club.

Ga je mee? Geef je dan uiterlijk donderdag 19 september aanstaande op door een mailtje te sturen naar secretaris@rtcg.nl. We hopen je zondag de 22e september om 9.30 uur te mogen begroeten!

Het bestuur