14 t/m 16 oktober PASAVONDEN nieuwe kleding

Op de feestavond ter gelegenheid van 40 jaar RTCG is het nieuwe tenue waar we de komende vier jaar in gaan rijden gepresenteerd. Volgende stap is het passen van de kleding. Daarvoor heb je per mail een uitnodiging ontvangen voor één van de pasavonden die medio oktober worden gehouden.

Prachtig nieuw tenue

Het nieuwe RTCG-tenue werd met veel enthousiasme ontvangen. De complimenten richting ontwerper John Ligtenberg en de kledingcommissie waren niet van de lucht. Was je niet present op de feestavond? Hiernaast staat het tenue afgebeeld.

Trots op onze sponsoren

Met het nieuwe tenue presenteren we ook een keur aan sponsoren die de vereniging de komende jaren zullen steunen. Vertrouwde zijn Goossens TweewielersSeesing Personeel en Anivo. Daarnaast verwelkomen we drie nieuwe sponsoren: BrouwersnösScharenborg Beltrum en Stadschbarbier Jurgen Doppen. Sponsoren, ontzettend bedankt voor jullie steun aan onze vereniging!

Het kledingpakket

Elk lid kan tegen sterk gereduceerd tarief een basispakket aanschaffen. Dit bestaat uit twee korte koersbroeken, twee shirts met korte mouw, een dikker shirt met lange mouw en twee paar sokken. De kosten voor dit pakket bedragen 260 euro (incl. BTW). De RTCG betaalt 125 euro, je eigen bijdrage is slechts 135 euro.
Naast het standaardpakket kun je ook verschillende andere kledingstukken aanschaffen in RTCG-stijl.

Pasavonden op 14, 15 en 16 oktober

Voor het passen van de nieuwe kleding organiseren we drie pasavonden. Je hebt per mail de uitnodiging voor één van deze avonden ontvangen. Je bent die avond van harte welkom tussen 19.30 en 21.00 uur in de bestuurskamer van Sportcafé Den Elshof aan de Elshofweg 1 in Groenlo. Ben je verhinderd? KOM DAN NIET ZOMAAR OP EEN ANDERE AVOND, maar sluit dit even met ons kort door een mailtje te sturen naar secretaris Frank Harbers (secretaris@rtcg.nl). Hij doet je een voorstel voor een andere avond. 

Bestellen en afrekenen via webshop

Na de pasavond weet je precies welke ma(a)t(en) je moet hebben. Het bestellen van het basispakket, eventuele extra kleding en het afrekenen ervan gebeurt via de webshop van leverancier KCC. Je ontvangt hiervoor volgende week een aparte mail van KCC met uitleg over de bestelprocedure. Het bestellen en afrekenen kun je op je gemak thuis doen. Wanneer er vragen zijn, beantwoorden we die graag tijdens de pasavond. We laten je tijdens de pasavond ook graag zien hoe de webshop eruit ziet en werkt.

Afleveren kleding

Wanneer alles volgens plan verloopt, wordt de kleding nog dit jaar uitgeleverd. Je bestelling is dan af te halen bij onze sponsor Goossens Tweewielers in Groenlo. Je krijgt hierover tijdig bericht.

We begroeten je graag op een van de pasavonden. Tot dan!

Het bestuur