Nog 20 kaarten voor boekpresentatie ‘Tristan Hoffman, Flandrien uit Groenlo'

Op vrijdag 22 november aanstaande vindt bij City Lido de presentatie plaats van het boek dat ons clublid Rik Gockel schreef over ons meest bekende clublid, oud-prof en huidig ploegleider Tristan Hoffman. Speciale gast bij de presentatie is Mart Smeets. Voor de boekpresentatie zijn nog zo'n 20 kaarten verkrijgbaar. Wees er dus snel bij!

Het boek dat Rik over Tristan schreef, gaat over opgroeien in de jaren tachtig en het ontdekken van je passie. Over het ontsnappen aan verwachtingen en het durven verlaten van een vertrouwde omgeving. Een boek over keihard werken en de hoge pieken en diepe dalen die daar bij horen. Maar bovenal een boek waarvan je wielerhart sneller gaat kloppen.

Mart Smeets speciale gast

De boekpresentatie op 22 november begint om 19.30 uur en wordt gehouden bij City Lido. Schrijver en oud-sportcommentator Mart Smeets is speciale gast en verzorgt een presentatie. Kaarten voor de avond - er zijn er nog zo'n 20 te koop - zijn verkrijgbaar bij Jan's slijterij, slijterij Antonius en kapsalon Jurgen's Haarmode & Stadschbarbier in Groenlo. Een kaartje kost 17,50 euro. Dat is inclusief een gesigneerd exemplaar van het boek en een consumptie.
Ben je de 22e verhinderd, maar wil je het boek wel graag ontvangen? Je bestelt het eenvoudig á 12,50 euro via de website www.wielerboeksken.nl.