ZONDAG 16 AUGUSTUS: BIKE – BEER – BBQ

Op zondag 16 augustus aanstaande organiseert het Grolse proeflokaal Brouwersnös samen met de RTCG de eerste BIKE – BEER – BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een tour- of graveltocht rijden en vervolgens (coronaproof) genieten van een ambachtelijk gebrouwen biertje en een overheerlijke barbeque.

Klik op de foto en meld je gelijk aan!

Normaliter was zondag 16 augustus de kermis geweest en denderden bij kermiskoers Dwars deur Grolle de wielrenners door de smalle straatjes van de stad. Corona gooit echter flink roet in het eten. Om jou en je fietsvriend(inn)en in deze vervelende tijd toch een sportieve uitdaging te bieden en de moraal goed te houden, organiseren we als RTCG samen met onze sponsor Brouwersnös de eerste Achterhoekse BIKE – BEER – BBQ. Na een hartelijke en warme ontvangst bij Brouwersnös rijd je individueel, met z’n tweeën of met je vaste fietsgroepje met behulp van je navigatiesysteem een toertocht van 60 of 80 km over de weg of een gravel/MTB-tocht van 60 km. Na aanmelding ontvang je van ons per mail de route als GPX-bestand.

Een dag vol (fiets)plezier

Starten kan tussen 10.00 en 11.00 uur. Om 12.00 uur gaat de tap open met daarop heerlijke biertjes als Fiere Marie, Willemken, Mooie Muiter en Frolijke Frans. Een uurtje later ontsteekt kok Wilna de barbeque en wordt het helemaal genieten op het stijlvolle terras van Brouwersnös. Daarbij zorgt o.a. Boh Foi Toch’s Willem te Molder voor de juiste muzikale sfeer!

De kosten voor deelname bedragen 20 euro per persoon (te betalen bij vertrek). Daarvoor ontvang je koffie met wat lekkers bij vertrek, bij terugkomst een heerlijk koud biertje en twee gerechten van de barbeque vergezeld van een overheerlijke salade. Heb je grote(re) dorst of reuzenhonger? Geen probleem. Kastelein Rob en kok Wilna hebben voldoende voorraad!

Beperkt aantal plaatsen, meld je snel aan!

We hebben – door de coronaregelgeving – een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus RESERVEER SNEL J(ULLI)E PLEK VIA DEZE LINK
Kom je samen met je club- of fietsvrienden, reserveer dan gelijk een tafel.

PS: Ook wanneer je niet wilt of kunt fietsen maar toch van de sfeer wilt genieten, ben je van harte welkom op onze BIKE – BEER – BBQ!