Zondag 20 september: SLUITINGSTOCHT WEG

Met het snel korter worden van de dagen, zijn ook de avondritten op de weg weer teneinde. Ofschoon het officiële wegseizoen nog maar een paar maand oud is, is het alweer tijd voor de sluitingstocht op de weg. Die houden we op zondag 20 september aanstaande. We rekenen op je komst!

Het is een mooie fietszomer geweest, maar door corona verliep hij totaal anders dan we allemaal zouden willen. Desalniettemin hebben flink wat leden zich bij de ochtend-, middag- en avondritten laten zien. Top! Zoals de laatste jaren gebruikelijk, sluiten we het wegseizoen af met een sluitingstocht. We pakken dan als club nog één keer de racer om gezellig - in een tempo dat iedereen kan bijhouden - een mooie rit te maken. Deze keer hebben Erwin Everink en Wilfried Grotenhuis een prachtig rondje van zo'n 65 kilometer uitgezet.

We starten om 9.30 uur bij Goossens aan de Ruurloseweg. Ongeveer halverwege is er koffie met gebak op kosten van de club. We sluiten de tocht traditiegetrouw af bij Sportcafé Den Elshof, waar Annelies een heerlijke kop soep met broodjes klaar heeft staan. Die kosten - evenals die van een lekker koud biertje of glaasje fris - zijn ook voor de club.

Ga je mee? Geef je dan uiterlijk vrijdag 18 september aanstaande op door een mailtje te sturen naar secretaris@rtcg.nl. We hopen je zondag de 20e september om 9.30 uur te mogen begroeten!

Het bestuur