Zondag 4 juli: gezellige clubrit en BBQ

Corona is op de weg terug. De hoogste tijd dat we elkaar weer zien! Daarom organiseren we op zondag 4 juli voor ALLE leden van de RTCG een gezellige clubrit en aansluitend een heerlijke BBQ.

We ontvangen je graag om 9.00 uur bij Brouwersnös waar onze sponsor Rob Porskamp ons ontvangt met een lekkere kop versgezette koffie en wat lekkers. Vervolgens heb je de keuze uit twee afstanden op de weg; circa 50 en 80 km. We rijden in groepen, waarbij we een tempo aanhouden dat voor iedereen acceptabel is. Ongeveer halverwege is er een pauze, waarna we weer koers zetten naar Brouwersnös. Bij terugkomst is het tijd voor een lekker drankje en ontsteekt de chef-kok om 13.00 uur de barbecue.

Omdat we dit en vorig jaar weinig activiteiten hebben kunnen ontplooien, neemt de club het leeuwendeel van de kosten voor rekening. De koffie met lekkers bij vertrek, de vertering bij de pauzeplek, de barbecue en 3 consumpties per persoon zijn voor rekening van de penningmeester. Overige consumpties bij Brouwersnös zijn voor eigen rekening.

We hopen dat je van de partij bent! Meld je wel uiterlijk donderdag 1 juli even per mail aan bij secretaris Frank Harbers, secretaris@rtcg.nl. Graag ook even aanmelden wanneer je of slechts meefietst of slechts naar de barbecue komt.

Met sportieve groet,

Het bestuur van de RTCG

Harrie Hoitink (voorzitter), Frank Harbers (secretaris), Maikel Wiggers (penningmeester), Femke Wolterink en Marcel Pasman