RTCG organiseert met Brouwersnös weer BIKE - BEER - BBQ

Op zondag 22 augustus aanstaande organiseert de RTCG samen met onze clubsponsor Brouwersnös voor de tweede keer de BIKE – BEER – BBQ. Samen met je fietsvrienden een weg- of graveltocht rijden en vervolgens genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbeque.

Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur. Voordat je in de pedalen klikt, ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende ritten. Je kunt een gravel/MTB-tocht rijden van 70 km of een toertocht over de weg van 60 of 80 km. De routes zijn niet uitgepijld; je ontvangt enkele dagen voor het evenement een gpx-bestand voor je navigatiesysteem.
Onderweg bepaal je zelf of en waar je je pauze houdt. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open en wordt de barbeque ontstoken. Ondertussen zorgt de huisband Kartoffelsalade voor een prachtige muzikale setting en gezellige sfeer.

Korting voor RTCG-leden

De kosten voor deelname bedraagt voor jou als RTCG-lid 15 euro (te betalen bij aankomst). Niet-leden betalen 20 euro per persoon. Voor dit geld ontvang je koffie of thee met wat lekkers, twee heerlijk koude biertjes naar keuze (of een ander drankje) en een uitgebreid gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen. TIP: kom je samen met je club- of fietsvrienden, reserveer dan bij de inschrijving gelijk een tafel.

NIEUW: route voor e-bikers

Wil je in plaats van met de gravelbike, de mtb of de racefiets eens lekker met vrienden of familie met de e-bike of gewone fiets op pad en genieten van alle gezelligheid die deze dag biedt? Meld je dan aan voor de circa 40 km lange rit speciaal voor e-bikers. Na je aanmelding ontvang je de route als GPX-bestand, maar bij de start krijg je de route ook op papier.

We zien je graag op zondag 22 augustus aanstaande!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN