Heb jij je al aangemeld? Aanstaande zondag 27 maart: Sluitingstocht MTB/gravel

De weersvoorspellingen zijn top, de route is uitdagend, de catering staat op scherp. Dus wat let je op zondag 27 maart aanstaande van de partij te zijn bij de sluitingstocht MTB/gravel? Niets toch! Dus heb je je nog niet aangemeld, direct even doen!

Aanstaande zondag zwaaien we als RTCG officieel het winterseizoen uit met een gezellige clubrit. We verzamelen om 10.00 uur met onze MTB/gravelbike/cyclocrosser op de parkeerplaats voor Goossens Tweewielers aan de Ruurloseweg. Vervolgens maken we in diverse groepen een circa 50 km lange rit door een prachtig stukje Achterhoek. We rijden daarbij een tempo dat door iedereen is te volgen.

Halverwege hebben we een koffiestop – uiteraard mét appelgebak – op een plek waar het water je van in de mond loopt. De penningmeester neemt de pinpas mee en rekent voor ons af. Na de stop vervolgen we de route om te eindigen bij Den Elshof. Hier heeft Annelies haar inmiddels fameuze tomatensoep met ballen klaar staan en worden we daarnaast getrakteerd op een broodje en een consumptie. Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

Mogen we je zondag de 27e maart begroeten? Meld je i.v.m. de catering dan uiterlijk vrijdagochtend 25 maart om 9.00 uur aan bij secretaris Frank Harbers, secretaris@rtcg.nl

Tot zondag!