3 juli, RTCG-zomeractiviteit

Het is al een fraaie traditie aan het worden: de RTCG-zomeractiviteit. Samen fietsen, een gezellige activiteit, een hapje eten en afsluitend een toost uitbrengen op onze mooie club. Zondag 3 juli is het weer zover. Jij bent er toch ook bij!

We verzamelen om 9.00 uur bij Sportcafé Den Elshof in Groenlo, waar we worden getrakteerd op een kop koffie of thee met wat lekkers. Een half uurtje later starten we in groepen voor een rustige tocht door onze mooie streek. Na een paar uurtjes koersen eindigen we bij een uniek sportief plekje in de regio. Daar wacht ons een activiteit waar je gegarandeerd het op en neer van krijgt. Om die activiteit veilig uit te kunnen voeren, is het wel zaak dat je (sport)schoenen draagt. Neem ze ’s ochtends mee naar Den Elshof, de organisatie zorgt ervoor dat ze bij de activiteit komen. Na de activiteit zetten we weer koers naar Grolle, waar ons een heerlijk maal en een heerlijk koel biertje of ander drankje wacht. De kosten voor de koffie/thee en het lekkers, het eten alsmede twee consumpties bij Den Elshof zijn voor rekening van de club. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. 

We rekenen op je komst, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Meld je wel uiterlijk donderdag 30 juni even aan door een mailtje te sturen naar secretaris@rtcg.nl 

Tot zondag 3 juli aanstaande!

Het bestuur