Donderdagavond 7 juli aanstaande: eindfeest Nordkapp Express bij City Lido

Heb jij de tocht van de tien mannen – waaronder onze leden Bobby Mellendijk, Gerrit Pfeifer, John Ligtenberg, Maurice Gelinck, Arnold Harbers en Eddy Lamers – naar de Noordkaap ook met veel plezier gevolgd? Dan moet je donderdagavond 7 juli aanstaande zéker van de partij zijn op het eindfeest dat de mannen organiseren: 20.30 uur bij City Lido in Groenlo, gratis entree.

Het wordt een avond met een gevarieerd programma. Natuurlijk wordt de schitterende film van het 3.000 kilometer lange avontuur van de mannen en hun begeleiders getoond. Verder is er (live) muziek, DJ's, gastoptredens en zelfs een heuse buut van 'De eeuwige fietser'. Tijdens de avond wordt uiteraard het eindbedrag voor het Prinses Maxima Centrum bekendgemaakt. Ook is er een een verloting met als hoofdprijs een verblijf van een week op Casa Edinah in het Spaanse Granada.

De avond op donderdag 7 juli bij City Lido in Groenlo begint om 20.30 uur stipt. De entree is gratis. Aanmelden kan via deze link (vermeld wel je naam en het aantal personen waarmee je komt).