Zaterdag 5 november: (all-inclusive) clubrit en najaarsvergadering

*** Wijziging in het programma. Door familieomstandigheden verzamelen we niet bij Anivo, maar in de winkel van Goossens ***

Houd zaterdagmiddag en -avond 5 november vrij! Want dan hebben we een all-inclusive clubrit plus najaarsvergadering waar je bij móet zijn. Informatie, sportiviteit, gezelligheid, een hapje en een drankje.

Om stipt 13.15 uur verwachten we je in clubtenue en met fiets bij onze sponsor Goossens Groenlo aan de Ruurloseweg in Groenlo. Eigenaar Henk-Jan de Vries heet ons welkom in zijn vernieuwde winkel. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers vertelt Henk-Jan ons dan kort over zijn bedrijf.

Leuke rit van twee uurtjes
Om circa 14.00 uur gaan we met de gravelbike of MTB op pad voor een rit van zo’n twee uur. Antoon Bleumink en Willem Kamphuis hebben voor ons een prachtige rit uitgezet. Goed om te weten: we rijden in meerdere groepen, zodat iedereen zijn eigen tempo kan rijden. Onderweg is er geen pauze, om 16.00 uur zijn we weer in Groenlo. 

Vergaderen met het bord op schoot
Na de tocht heb je een uur tijd om je te douchen, de haren te föhnen, de modder onder de nagels weg te peuteren en koers naar Den Elshof te zetten. Want om 17.00 uur verwachten we je in de serre van het Sportcafé, waar je welkom wordt geheten met een lekker drankje en vervolgens door de club wordt getrakteerd op een heerlijk stamppotbuffet.
Met het bord op schoot starten we om 18.00 uur met onze najaarsvergadering. Het bekende infobulletin met daarin de agenda en de notulen van de laatste vergadering ontvang je tijdig voorafgaand aan de vergadering.
Streven is om 19.00 uur de vergadering af te hameren, waarna we tot circa 21.00 uur gezellig samen borrelen. Je zaterdagavondprogramma komt dus niet in het gedrang.
En de kosten? Die zijn volledig voor rekening van de club.

Aanmelden
Aanmelden kan simpel door een mailtje te sturen naar secretaris@rtcg.nl
Doe dit i.v.m. de voorbereidingen in de keuken wel uiterlijk woensdag 3 november.
En heb je dieetwensen? Geef dat dan ook even door bij je aanmelding.

TOT ZATERDAG 5 NOVEMBER 13.15 UUR BIJ GOOSSENS AAN DE RUURLOSEWEG IN GROENLO!