25e MARVELD KLASSIEKER: sluit 2022 sportief en gezellig af!

************LET OP: met de mobiele app van Fietssport lukt het door een storing op dit moment niet om de gravelroutes te downloaden. Via de browser op je mobiel en de computer lukt het wel. ***************************

 

De weersvoorspellingen zijn goed, de omstandigheden voor een mooie toertocht op de mountainbike of gravelbike zijn perfect! Dus waarom wachten met goede voornemens? Sluit 2022 sportief én gezellig af met de Marveld Klassieker die op 30 december voor de 25e!!! keer wordt verreden. 

Inschrijven & start

Door je vooraf in te schrijven kun je direct van start na het scannen van de barcode. Schijf je in via: www.fietssport.nl/inschrijven/50417
Deelname aan de tocht kost €8,- per persoon. NTFU leden betalen €6,-. Bij de start ontvang je een consumptiebon die je na afloop op het horecaplein kunt besteden.
Als je geen gebruik maakt van de voorinschrijving maar je ter plekke wilt inschrijven, verzoeken we je om zo mogelijk contant en gepast te betalen. Starten kan tussen 8.30 en 10.30 uur.

Parkeren

Voor degenen die met de auto naar Groenlo komen is er voldoende parkeergelegenheid. Volg de bordjes en je word opgevangen door één van de vele vrijwilligers. Parkeren is onder andere mogelijk bij Sportpark Den Elshof aan de Oude Winterswijkseweg en de parkeerterreinen van diverse bedrijven aan de Parallelweg.

Gravelroute

De gravelroutes van 50 en 70 km zijn uitsluitend met GPS te rijden. Je kunt de routes vanaf nu downloaden op www.komoot.nl/user/rtcg of www.fietssport.nl/toertochten/50417

Kijken & aanmoedigen

Doe je niet mee maar wil je wel komen kijken en jouw favoriete fietser aanmoedigen? Kom naar de nieuwe pauzeplek bij Boerderij ‘Hommelink’ aan de Tankweg 6 in Lievelde, bekend van de melk- en ijstap en de verkoop van bloemen en vlees. Elke route heeft hier een stop en er is live muziek. De bloemen- en vleeswinkel is geopend en er is warme chocolademelk en een warme hap verkrijgbaar.
Of kom naar De Blanckenborg voor de afterparty! 

Finish & Afterparty

25 jaar Marveldtocht en de geboorte van een Klassieker, dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom ontvangt elke deelnemer aan de Marveld Klassieker bij de start een consumptiebon, die na afloop van de tocht kan worden ingeleverd bij het horecaplein en recht geeft op een drankje naar keuze. Zittend bij de vuurkorf, onder het genot van een hapje en een drankje en met DJ Sjaiky op de achtergrond proosten we dan op het zilveren jubileum.

TIP: Neem een slotje voor je fiets mee. 

Marveld Klassieker Gravel & MTB / Vrijdag 30 december 2022 /  25-40-60km MTB / 50-70km Gravel / Vertrek tussen 8.30 en 10.30 uur /  De Blanckenborg, Oude Winterswijkseweg 45a 7141 DE Groenlo