BIKE-BEER-BBQ op Koningsdag 27 april 2023

Op Koningsdag DONDERDAG 27 APRIL aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo voor de vierde keer een BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer of een gravelride over 45 of 70 km rijden door de mooie Achterhoek. Daarnaast zijn er ook twee tochten speciaal voor e-bikers uitgezet: over 35 of 50 kilometer. Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur. Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

SCHRIJF JE DIRECT IN.

Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open, maar kun je ook genieten van een heerlijk glas wijn of andere drankje. Vervolgens wordt door de chefkok de barbecue ontstoken. Ondertussen zorgt onze huisband voor een extra gezellige sfeer.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. De prijs is inclusief koffie of thee met wat lekkers, een koud ambachtelijk gebrouwen biertje of andere drankje en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

De e-bike tochten zijn uitgepijld. De routes voor de weg- en graveltochten zijn niet uitgepijld. Enkele dagen voor het evenement kun je ze als GPX-bestand downloaden. Daarnaast sturen we ze via de mail.
We hebben deze Koningsdageditie van de BIKE-BEER-BBQ plek voor maximaal 150 deelnemers.

SCHRIJF JE DIRECT IN.