Kermiszondag 20 augustus: BIKE-BEER-BBQ

Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 augustus is de Grolse kermis. En dan is het op zondag 20 augustus ook weer tijd voor de vijfde BIKE-BEER-BBQ die de RTCG samen met onze sponsor Brouwersnös organiseert.
 
De BIKE–BEER–BBQ rijd je samen met je vrienden en/of clubgenoten. Het gezellige fietsfeest start bij Brouwersnös aan de Eibergseweg in Groenlo tussen 9.30 en 10.30 uur met een kop koffie met wat lekkers van de bakker. Vervolgens gaan we op pad. Je hebt de keuze uit de volgende ritten:

• wegtoertocht over 60 of 80 kilometer 
• gravelride over 45 of 70 km 
• e-bike tocht over 35 of 50 kilometer
 
Voor de wegtoertocht en de gravelride ontvang je enkele dagen voor de BIKE-BEER-BBQ een gpx-bestand. Ga je met de e-bike op pad? Deze route is van A tot Z uitgepijld. Lekker makkelijk dus. 
 
Na terugkomst bij Brouwersnös heeft de kok de BBQ ontstoken en staat de tap met heerlijk koele ambachtelijk gebrouwen biertjes startklaar. Liever een wijntje, cocktail of koud glas fris? Regelen we!
Ben jij ook van de partij? De deelnamekosten bedragen 25 euro per persoon. Als lid van de RTCG (of NTFU) betaal je 22 euro per persoon. Voor deze eigen bijdrage ontvang je een kop koffie met wat lekkers, een drankje bij terugkomst, een gerecht van de BBQ, een handvol prachtige routes en heel veel gezelligheid. 
 
Aanmelden via de site van Fietssport: www.fietssport.nl/toertochten/54459