NIEUW: gravel/MTB Nightride op donderdagavond

De avonden worden steeds korter. Daarom hebben we vorige week donderdag de laatste avondrit op de weg verreden. Maar niet getreurd: deze winter gaan we op initiatief van een aantal leden van onze club op donderdagavond gravelen. Morgenavond starten we.

In het najaar en de winter fietst altijd al een groepje RTCG-ers bestaand uit Mathijs, Jarno, Jochem, Ramon, Arjan en Wilco op donderdagavond een Gravel/MTB Nightride. Ze willen dat dit jaar weer gaan doen, maar nu als RTCG-activiteit. Als bestuur zijn we ontzettend blij met dit initiatief vanuit de club.

We vertrekken op donderdagavond wekelijks om 19.00 uur vanaf Goossens. Op dinsdag wordt er niet gereden. Meerijden kan op de MTB of gravelbike. De route wordt in principe vooraf gedeeld, de rit duurt zo’n twee uur. Goede voor- en achterverlichting en een reflecterend hesje zijn verplicht. Singletracks en bossen worden gemeden: omdat niet alle terreinen ‘s nachts toegankelijk zijn en we geen wild willen verstoren.

Zijn er veel deelnemers, dan splitsen we de groep op in tweeën. We rijden een tempo dat iedereen bij kan houden.

Ben je enthousiast? Dan zien we je graag morgen, donderdag 14 september, om 19.00 uur bij Goossens aan de Ruurloseweg bij de eerste Gravel/MTB Nightride van dit winterseizoen.