Zaterdag 4 november: clubrit en aansluitend vergaderen ‘met het bord op schoot’

Zaterdag 4 november hebben we net als in 2022 een clubrit plus najaarsvergadering met hapje en sapje op het programma staan. Om stipt 13.30 uur verwachten we je in clubtenue en met fiets bij onze sponsor Anivo aan de Redoute 2 in Groenlo (industrieterrein De Laarberg).

Eigenaar Willy Vogteloo heet ons dan welkom in zijn hagelnieuwe zaak. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers vertelt Willy ons kort over zijn bedrijf en kunnen we een kijkje nemen in de showroom en werkplaats. Iets na 14.00 uur gaan we met de gravelbike of MTB op pad voor een rit door de omgeving. Bij voldoende deelname rijden we in meerdere groepen, zodat iedereen zijn eigen tempo kan rijden. Onderweg is er geen pauze, om circa 16.00 uur zijn we weer in Groenlo. 

Vergaderen met het bord op schoot
Na de tocht heb je een uur tijd om je te douchen, de haren te föhnen, de modder onder de nagels weg te peuteren en koers naar Den Elshof te zetten. Want om 17.00 uur verwachten we je in de serre van het Sportcafé, waar je welkom wordt geheten met een lekker drankje en vervolgens door de club wordt getrakteerd op een heerlijk stamppotbuffet. Aansluitend houden we om 18.00 uur onze najaarsvergadering. Het bekende infobulletin met daarin de agenda en de notulen van de laatste vergadering ontvang je tijdig voorafgaand aan de vergadering. Streven is om 19.00 uur de vergadering af te hameren, waarna we samen nog gezellig een consumptie kunnen nuttigen. Je zaterdagavondprogramma komt dus niet in het gedrang.

Aanmelden
Aanmelden kan simpel door een mailtje te sturen naar secretaris@rtcg.nl
Doe dit i.v.m. de voorbereidingen in de keuken wel uiterlijk woensdag 1 november.
En heb je dieetwensen? Geef dat dan ook even door bij je aanmelding.