Ben je er (weer) bij? BIKE-BEER-BBQ op Koningsdag zaterdag 27 april

Op KONINGSDAG zaterdag 27 april aanstaande organiseert de RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös weer een BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden, familie of buren een toer met de racer, gravelbike of e-bike door de regio maken en na afloop genieten van een ambachtelijk biertje of heerlijk wijntje, een lekker gerecht van de barbecue en heel veel gezelligheid op het terras! Ben je er (weer) bij?
 
We hebben voor deze zesde editie van de BIKE-BEER-BBQ allemaal nieuwe tochten uitgezet door de regio. Je kunt een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer rijden of een gravelride over 45 of 70 km. Voor deze routes ontvang je een GPX-bestand. Pak je liever de e-bike of stadsfiets? Dan hebben we een route van circa 45 kilometer die van start tot finish met pijlen is aangegeven. 
 
Lekker fietsen, eten en drinken
 
Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur nadat je hebt genoten van een kopje koffie met wat lekkers. Na terugkomst bij Brouwersnös aan de Eibergseweg in Groenlo is de tap met ambachtelijke biertjes open en de barbecue op temperatuur. De kosten voor deelname bedragen nog steeds 25 euro per persoon, als NTFU-lid betaal je 22 euro. 
 
Bijdrage aan de nieuwe pumptrackbaan
 
Als fietsclub RTCG vinden we het belangrijk dat veel mensen de fiets ontdekken en genieten van fietsen. Een initiatief dat daaraan bijdraagt is de pumptrackbaan die in Groenlo nabij scholengemeenschap Marianum is gerealiseerd; hiermee worden jongeren enthousiast gemaakt voor de fiets en de fietssport. Als RTCG dragen we dit initiatief een warm hart toe. Daarom doneren we als fietsclub per deelnemer aan de BIKE-BEER-BBQ 5 euro aan de nieuwe pumptrackbaan voor de aankoop van materialen.
 
Aanmelden op Fietssport.nl
 
Ben je op Koningsdag van de partij? Aanmelden kan op de site Fietssport. Dit zijn de linkjes naar de inschrijfpagina’s van de verschillende tochten:
We begroeten je zaterdag 27 april (weer) graag!