Rabo Dikke Bandenrace groot succes

16-08-2009

Rabo Dikke Bandenrace 2009

Gespannen gezichtjes, trillende voeten op de pedalen, gewone fietsen, mountainbikes, crossfietsen en enthousiaste ouders. Ze waren erbij zondag tijdens de Rabo Dikke Bandenrace in Groenlo. Drie series gingen van start. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar. Ze fietsten zo hard ze konden over de Winterswijkseweg, onderweg aangemoedigd door het in groten getale toegestroomde publiek. De winnaars krijgen een uitnodiging voor de landelijke finale in Lisse.

Leo Lankveld van de Rabobank Achterhoek-Oost mocht ook dit jaar als hoofdsponsor het startschot lossen. Na afloop reikte hij de prijzen uit. Voor de winnaars was er naast een beker een echte professionele wielrenhelm. Oud-wielrenner en huidig ploegleider van HTC Columbia Tristan Hoffman moedigde de deelnemers aan en ging na afloop met ze op de foto.

De foto’s van de Rabo Dikke Bandenrace staan op www.stofwolk.nl. Zoals gezegd kunnen de winnaars naar de finale in Lisse. Maar jammer genoeg hebben we niet van iedereen de adressen. Heb je meegedaan? Mail dan nog even je naam, adres en leeftijd naar info@stofwolk.nl.

 Rabo Dikke Bandenrace 2009

Uitslagen:

Jongens categorie 1 (tot 8 jaar):
1. Tjibbe Paardekooper
2. Collin Baas
3. Max Arink

Meisjes categorie 1 (tot 8 jaar):
1. Karlijn Krabbenborg
2. Janniek
3. Fenna Gebbinck

Jongens categorie 2 (9 en 10 jaar):
1. Jorg Wellink
2. Timo Roeterdink
3. Mika Roeterdink

Meisjes categorie 2 (9 en 10 jaar):
1. Tessa Paardekooper
2. Jill Ligtenberg

Jongens categorie 3 (11 en 12 jaar):
1. Wiebe Porskamp
2. Marc Houwers
3. Daan Stokkers

Meer informatie over de Amateurs en Masters is hier te vinden op de stofwolk site.


Organisatie 3e Dwars deur Grolle
Linda Commandeur