Bericht

Afsluiting van het Mountainbike seizoen

Het is de bedoeling om als afsluiting van het Mountainbikeseizoen op 16 maart een gezamenlijke clubtocht te fietsen in Duitsland. 
Bernard, Clemens, Joop en Willem hebben het parcours bekeken en al gefietst, het is voor iedereen goed te doen en er zitten geen rare dingen in onderweg.

Aan te raden is wel de mountainbike mee te nemen, alhoewel het met een cycle-cross ook goed te doen is. 
Er wordt gefietst in drie groepen die allemaal hetzelfde parcours fietsen namelijk de HERMANNSWEG vanuit RIESENBECK naar TECKLENBURG.

Groep 1 gaat verder naar BAD-IBBURG maar fietst het eerste stuk hetzelfde als groep 2 en groep 3 dus we zitten allemaal op hetzelfde parcours wat alleen maar voordelen heeft want als het te pittig wordt laat je je zakken tot de volgende groep er aan komt.

Tristan Hoffman Challenge 2013

Tristan Hoffman Challenge 2013

Op zoek naar dé uitdaging voor 2013? Maak je goede voornemens waar en meld je aan voor de Tristan Hoffman Challenge

Zie jij het in gedachten al voor je? Jij hebt de top van die gigantische berg bereikt. En waarom? Om kinderen het plezier van bewegen te laten ervaren. Droom jij over een sportieve uitdaging in 2013, wil je gezonder leven, meer sporten en je inzetten voor de medemens? Dan is de Tristan Hoffman Challenge iets voor jou.

Het is dé tijd van het jaar voor goede voornemens. Gezonder leven, meer sporten en misschien wel stoppen met die ene slechte gewoonte. Het maakt het extra de moeite waard als je door te sporten iets kunt betekenen voor anderen. Op 21 juni 2013 gaan de deelnemers aan de Tristan Hoffman Challenge de schitterende Passo Manghen in de Italiaanse Dolomieten bedwingen met een bijzonder doel: in beweging komen voor kinderen met beperkte bewegingsmogelijkheden. Fietsen, hardlopen of wandelen en hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kanjers voor Kanjers. Begint het bij jou ook te kriebelen?

Babynieuws!!!

Van Niek Ressing kreeg het bestuur bericht dat hij en Annemiek een zoon (dat denkt de secr., maar het staat niet vermeld op het geboortekaartje) hebben gekregen.
SEN is geboren op 27 augustus ‘s middags om 15:46 uur aan de Morgenzonstraat 5, 7141 DB te Groenlo.

Namens alle leden wenst het bestuur de jonge ouders heel veel geluk met hun jonge aanwinst.

Pagina's