Algemeen

Weekend Rödinghausen 28-29 nov 2009

Na de nodige voorbereidingen van Bernard en Joop zijn we met 11 personen vertrokken naar Rödinghausen om te gaan mountainbiken.

rodinghausen

We zijn 28 november ‘s morgens om 7 uur vertrokken en 9.15 zaten we aan de koffie met kuchen in “gasthof zum nonnenstein”. Rond 11.00 uur zijn we in 2 groepen vertrokken om met de ene groep 50 km en de andere groep 70 km te fietsen. Het weer was op dat moment droog en redelijk. Doordat het de laatste tijd flink geregend had waren de paden zeer slecht. In het begin was het moeilijk de weg te vinden maar later kregen we de smaak te pakken.

Benoeming Tristan Hoffman Buiten Gewoon Lid

In de ledenvergadering van 5 november 2007 is er een voorstel gekomen vanuit de leden om Tristan te benoemen tot buitengewoon lid van de RTCG. Dit voorstel is dan ook unaniem aangenomen en vandaar dat we hem hadden uitgenodigd op de ledenvergadering.

Hij is 14 jaar als profwielrenner actief geweest en heeft daarbij grote successen geboekt met maar liefst 21 overwinningen vooral in de voorjaarsklassiekers en in 1992 het Nederlands kampioensschap op de weg.

Pagina's