Informatie

Kleding

Afgelopen najaar hebben flink wat leden (extra) clubkleding besteld. Komend voorjaar wil leverancier KCC de webshop weer openen voor nieuwe bestellingen. Voorwaarde daarbij is wel dat er voldoende aantallen moeten worden besteld.

Openingstocht zondag 24 maart gaat niet door

Beste leden van de RTCG,

In verband met de koude weersomstandigheden heeft het bestuur in overleg met de organisatie besloten om de openingstocht van a.s. zondag niet door te laten gaan.

De nieuwe datum voor de openingstocht staat gepland voor zondag 7 april om 10.00 uur bij Goossens.

De eerste gezamenlijke trainingsavond op de weg is gepland op dinsdag 2 april 18.45 uur bij Goossens.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur RTCG
Organisatie: Pascal ten Brincke en Ronald Everink

Tristan Hoffman Challenge

Tristan Hoffman ChallengeOp vrijdag 24 juni jl, vond voor de tweede keer de Tristan Hoffman Challenge plaats. Dit maal hadden 88 enthousiaste deelnemers zich voorbereid op de beklimming van de Col de la Bonette. Onder de deelnemers bevonden zich ook twee RTCG leden, Erik Schuurmans en Ronald Brockötter. Na een gedegen voorbereiding, vertrok het gezelschap richting Zuid Frankrijk, naar Jausiers dat aan de voet van de beklimming ligt.

Goossens Raceshops Thema-avonden

Goossens Raceshop Borculo organiseert  in Januari en Februari weer de succesvolle thema-avonden.

Zo zijn er technische avonden (onderhoud en afstellen van de ATB-, race- of trekkingfiets). Effectief trainen met een hartslagmeter en het nut van sportvoeding komen aan bod, er staan ook avonden op het programma over fietsvakanties. Voor de avontuurlijke fietser is er een avond die volledig in het teken van navigatie (GPS) staat.

Programma thema avonden:

21 januari Onderhoud en afstellen fiets
28 januari Navigatie (GPS)
04 februari Trekking / Fietsvakantie (voorbereiding en materiaal)
11 februari Sportvoeding m.m.v. triatleet Eddy Lamers
18 februari Effectief trainen met hartslagmeting m.m.v. Polar
25 februari Trekking / Fietsvakantie (reisverslag)

De thema avonden worden gehouden op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur bij Goossens Raceshop Borculo.  Aan de avonden zijn geen kosten verbonden en zijn voor iedereen toegankelijk. Vragen aangaande het thema van de desbetreffende avond kunnen vooraf worden gesteld en worden dan op die avond besproken. Maar meld u wel aan, want er is een maximaal aantal deelnemers per avond.

Aanmelden? Klik gbg@goossensraceshops.nl o.v.v. aanmelden thema-avond en geef aan voor welke avond je je aan wilt melden en geef tevens aan welke vraag of welk onderwerp wij voor je gaan behandelen.

Met vriendelijke groeten,
Mark Spoolder
Goossens Bike Group

Pagina's