UPDATE | 6-8 september: RTCG-fietsweekend in de Eifel

***** UPDATE: we hebben nog 10 plekken vrij. Meld je snel aan *****

Het begint inmiddels een mooie traditie te worden, het RTCG-weekend begin september. Trokken we de afgelopen jaren met de racer naar het Sauerland, dit jaar toeren we van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september 2019 rond in de prachtige en fietsvriendelijke Eifel.

 

 

 

 

 

We verblijven in bierstadje Bitburg, waar het meer dan goed eten en drinken is. We overnachten in de hotels en vakantiewoningen van de familie Müller in het centrum van de stad. Met hen hebben we een arrangement afgesproken bestaande uit 2 overnachtingen in een meer-persoonskamer, 2 keer een uitgebreid ontbijtbuffet en 2 keer een diner (vrijdagavond in Hotel Louis Müller, zaterdagavond in het Bitburger Bierhaus).

De kosten voor het hiervoor omschreven arrangement bedragen 116 euro per persoon (excl. toeristenbelasting). Heb je specifieke wensen, dan kunnen we dit kortsluiten met de familie Müller. Natuurlijk gaan we flink fietsen in de omgeving van Bitburg: op vrijdagmiddag, op zaterdag en op zondagochtend. We gaan met meerdere groepen die verschillende snelheden en afstanden rijden.

Ga je (weer) mee? Meld je aan vóór 1 mei aanstaande door een mail te sturen naar secretaris@rtcg.nl. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

LET OP: opgave verplicht je tot betaling, zorg dus voor een annuleringsverzekering.